За Уолстрийт и проститутките

Хората на Уолстрийт много често ползват услуги на проститутки.

Ако се чудите защо на тези богати мъже им се налага да плащат за секс, те ще ви цитират Чарли Шийн: „Аз не им плащам за секса, аз им плащам, за да си тръгнат след това.“

„Ако ми трябва съпруга, няма да се обадя на проститутка. Но на мен не ми трябва съпруга. Трябва ми секс и за това се обаждам, на проститутка,“ казва трейдър.

Има 4 причини хората на Уолстрийт да ползват редовно услугите на компаньонки на повикване, пише CNBC. Това са: 1) качество, 2) конфиденциалност, 3) лесно е, 4) могат да им се изпълняват откачени желания без да се притесняват какво ще „си помисли тя“.

„Може да правиш неща, които с приятелката ти няма да станат никога,“ казва анонимен трейдър пред CNBC. “Сексът с проститутка е бизнес сделка, при която и двете страни са доволни.“

CNBC разговаря с Челси. Тя се е преместила от Канада в Манхатън преди 10 години, с цел да стане проститутка. Скоро ще празнува 30-ия си рожден ден.

Тя получава 1000 долара на час и общува предимно с трейдъри от Уолстрийт.

Когато тя се мести в града фондовият пазар върви нагоре.

„По онова време работех за агенция. Повечето ни обаждания бяха брокери, надрусани с кокаин. В половината от случаите те не можеха да „го вдигнат“ и само им правих свирка. Не беше трудна работа.“

Челси сега работи самостоятелно, защото не иска да дава част от печалбата си на агенцията.За Уолстрийт и проститутките

Тя работи само 5 пъти в седмицата и с тарифата си от 1000 долара на час, прави 200 000 долара на година.

Други момичета, които таксуват „само“ по 400 долара на час трябва да работят повече.

„Важно е да си изградиш клиентска база,“ казва тя. „Аз вече нямам нужда да се рекламирам.“

По време на финансовата криза е имало по-малко работа за Челси. Но нещата вече са се нормализирали. Движението на фондовия пазар оказва влияние на бизнеса с проститутки.

„Бизнесът в момента върви добре. Веднага мога да ви кажа, че бонусите на Уолстрийт тази година са били добри. Някои клиенти ми говорят за работата си. Този януари и февруари са им плащали доста добре.“

„По-младите клиенти искат да отида с 15 минути по-рано. Те искат да купонясват. Много агресивни са и са ужасни в леглото.

По-възрастните клиенти се държат с повече уважение. За тях се старая два пъти повече.“

Челси не търси финансови съвети от тях. Тя вече има спестявания от няколкостотин хиляди долара в няколко взаимни фонда.

CNBC разговаря и с Холи. Тя е от Ванкувър и лети до Ню Йорк, когато има ангажимент. Съгласява се да даде кратко интервю преди „работен ангажимент“.

Холи не работи само с клиенти от Уолстрийт. Казва, че те не са по-различни от другите. Нейната тарифа е 1 000 долара на час с минимум от 2 часа. Тя постоянно лети Ванкувър – Ню Йорк.

Холи е на 29 години и вече има спестени 100 000 долара.

Веднъж дошла до Ню Йорк, но клиентът отказал ангажимента в последния момент. Въпреки това на сутринта се появил и й платил.

И в бизнеса с проститутки е както на Уолстрийт. Когато има търсене, има и предлагане. В момента и двата бизнеса вървят нагоре.

Следвайте ни в социалните медии