Не сe връщайте при мъж, който ви е оставил веднъж

Моля ви, имайте самоуважение. Не се връщайте при човека, който е избягал от вашата красива любов. Не се връщайте при човека, който е оставил сърцето ви да страда.

Не се връщайте при човека, който никога не е спазвал обещанията си.Заслужавате някой, който никога не би помислил да си тръгне от вас, който никога не би искал да ви причини толкова много болка и страдание.

Не сe връщайте при мъж, който ви е оставил веднъж

Да, знаем, че е лесно да склоните, когато мъжът, когото обичате, ви моли да се върне при вас. Лесно е да се доверите, когато не трябва. И е лесно да обичате, когато не трябва да обичате.

Но, когато той стои пред вас, гледа ви в очите и ви казва всичко, което винаги сте искали да чуете, не му вярвайте.Той вече ви е показал кой е, когато ви е изоставил веднъж, казвайки ви “довиждане”.Не бъдете глупачка.Знаем, че отчаяно искате да бъдете обичана, както всички ние. Да бъдете обожавана и да се грижат за вас. Но човекът, който ви е напуснал веднъж, най-вероятно ще го стори отново. Затова не тръгвайте веднага след него, когато ви се обади. Не запълвайте самотата му. Не се примирявайте с неговата половинчата любов, която само отново ще ви нарани.Изградете се отново сама. Бягайте в другата посока, когато той се появи на входната ви врата. Бягайте и никога не поглеждайте назад. Както той е сторил преди.

Вие заслужавате да бъдете обичана, заслужавате голяма любов, която да изпълва цялото ви сърце с щастие. И заслужавате да бъдете обожавана по всеки възможен начин. Заслужавате любов, която никога не ви кара да се съмнявате, нито иска да ви нарани.Не забравяйте какво ви е причинил този човек. Как е разбил сърцето ви на малки парченца.

Заслужавате много повече от мъж, който е имал смелостта да ви напусне и да се появи отново в живота ви, опитвайки се да ви убеди, че този път ще бъде различно.Не се връщайте при тази изгубена надежда. Не се връщайте при лъжите, разбитите обещания и сълзите. Не се връщайте при “може би”, въпросите, страха и игричките. Вие заслужавате много повече от това, затова никога не го забравяйте!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x