Голяма НОВИНА в хороскопа за 15-21 май

Овен

Задачата ви през тази седмица ще бъде да поработите върху маниерите си. Натрупало ви се е много и ви е трудно да бъдете сдържани, но това ще е важно за развитието на бизнеса ви през периода. В понеделник и сряда трябва да въздържате емоциите си, особено негативните. Това ще ви позволи много бързо да се справите със ситуацията, в която сте изпаднали. В четвъртък се опитайте да приведете цялата документация в ред, за да се предпазите от финансова грешка. Почивните дни използвайте по предназначение и забравете за всякаква работа, дори и домашната. В отношенията с партньора е най-добре да затворите едното ухо и другото око. Пропуснете това, което би могло да ви обиди. Не си губете времето в напразни спорове. Скоро това настроение ще отмине, а вие ще съжалявате. Може да отделите време, за да посетите свои приятели в провинцията.

 Телец

През тази седмица вие и вашият комфорт трябва да бъде на първо място. Не за друго, а за да може да бъдете по-производителни. Ще ви се наложи да действате бързо и гъвкаво особено през първите два дни на новата работна седмица. В средата на седмицата за себе си ще напомнят и домашните ви задължения. Най-добре си „разчистете сметките“ и с тях, защото в края на седмицата може да се окаже, че няма да имате нито минута спокойствие и почивка през уикенда. В отношенията с любимия се опитайте да бъдете снизходителни към половинката ви. В края на седмицата е възможно да почувствате емоционално напрежение, безпокойство и не е изключено да имате проблеми със съня. Не се плашете! Просто ви е нужна добра почивка.

Голяма НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 15-21 май

Близнаци

Запретнете ръкави и се пригответе да се поизпотите, но не от топлото време, а защото ще ви се наложи да поработите здраво. Ако искате да постигнете поставените си цели ще трябва да разчитате на собствените си сили. Дори да ви предлагат помощ, помнете приказката за вълка и врата му. Много е вероятно, ако разчитате на колегите си, те да ви подведат. Не очаквайте, че околните ще се подчиняват на всяка ваша мисъл, само като щракнете с пръсти. Ще се наложи да положите доста повече усилия. В личен план бъдете умерени и отговорни. Ако имате сериозни планове, няма да мине без компромиси. Проявете разбиране към желанието на партньора ви и той ще постъпи по същия начин с вас, когато имате нужда от това.

Рак

Седмица, изпълнена с моменти на щастие и взаимност във връзката очаква представителите на знака Рак .Сега за вас идва времето, което трябва да се радвате на живота и да се възползвате от всяка ситуация, която ви се предостави. Седмицата е подходяща за промени. Можете да ги започнете с лека в имиджа си, след това стила си на общуване и да приключите с по-сериозна промяна на работното ви място. Всичко, на което се решите ще бъде към добро. Имайте предвид, че средата на седмицата е подходящ ден за начало на пътуване в приятна компания. Ако останете в града в четвъртък и петък не губете време, защото може да го използвате за завършване на важни дела. Почивните дни ще можете да използвате за общуване с роднините и децата и то без възникване на някакви конфликти или неприятни ситуации.

Лъв

Седмица на спокойствието и себеутвърждаването очаква представителите на знака Лъв. Може да не се притеснявате, че ще настъпят някакви сериозни промени. Амбициите ви ще помагат за подобряване на финансовото ви положение, а също така и за затвърждаване на успехите в професионалната сфера. Възможни са някои непредвидени разногласия с партньора ви, които ако искате да преодолеете ще се наложи да положите немалки усилия, а от друга страна вероятно ви очаква началото на нов роман. Стискайте палци и се молете той да ви донесе нещо по-добро. Ако искате плановете ви да се изпълнят, то тогава разказвайте по-малко за себе си и за тях. Щастието обича тишината и не се радва на хвалби.

Дева

Тази седмица представителите на знака. Дева ги очаква покоряването на служебни върхове. Още през първите работни дни е възможно да се превърнете в незаменим работник с каквото и да се захванете на работното си място. Във всеки случай трябва да бъдете внимателни, за да не се окаже, че вас ви товарят с всичката работа, защото сте си спечелили репутацията на човек, който може сам да се справи с всичко. Във вторник и сряда не трябва да отказвате покани за приятно прекарване и общуване. Петък е подходящ ден за неангажиращи интелектуални разговори на по чаша питие. Края на седмицата може да отидете на разходка в планината, но съблюдавайте правилата за безопасност и не тръгвайте по непознати маршрути.

Везни

Тази седмица ще е успешна за онези представители на знака, на които им предстоят преговори и сключване на сделки. Много вероятно е още през първите дни на периода да довършите преговорите по договор, който ще се окаже перспективен в много отношения и вероятно ще ви донесе пътуване в чужбина. При желание от ваша страна ще можете да използвате такива качества, като здрава мисъл и увереност в собствените си сили, но все пак ще ви се наложи да използвате и таланта си да убеждавате. В сряда се въздържайте за необичайни за вас дейности или започването на нови такива. Петък вечер е подходящо време за срещи, било то служебни или лични. Вслушвайте се във вътрешния си глас и той няма да ви подведе ако имате съмнения относно даден партньор. Най-добре не предприемайте рискове.

Скорпион

През тази седмица се опитайте за охладите сърцето си ако е прекалено горещо, но и не изпадайте в ледников период. Най-добре се опитайте да се придържате към златната среда. Много е възможно въпроси свързани със семейството или роднините да отнемат почти цялото ви време и мисли. Сигурно ще се суетите безсмислено, ще изпитвате безпокойство и ще ви е трудно да вземете конкретни решения, но все пак ще ви се наложи да го направите. В работата си е възможно да се заемете с нови проекти, които ще изискат от вас усвояването на нови, значителни знания. Разширяването на кръга на познатите, ще ви донесе нови възможности, но все пак без неразбории няма да минете. Някой от близките ви е възможно да ви помоли за помощ. Не си и помисляйте да му откажете.

Стрелец

Тази седмица ви очаква много работа, но и много похвали за постиженията ви. Сега ще докажете, че не напразно сте имали самочувствието, което сте показвали. Не бива да спирате да действате обаче, дори за моменти. Идеите и начинанията ви ще бъдат оценени по достойнство, но не очаквайте резултатът да се появи веднага. Ще се наложи да доказвате, че точно вие сте правите. От вторник ви предстои усилена умствена работа, но не забравяйте за впечатлението, което предизвиквате в околните и бъдете винаги въоръжени с усмивка. Бъдете толерантни и търпеливи – в това ви поведение ще се крие голяма част от успеха ви. През почивните дни имайте готовност да промените плановете си напълно. Това обаче не означава, че ще е нещо лошо, напротив – ще бъдете приятно изненадани.

Козирог

Началото на седмицата може да ви завърти във водовъртеж от задачи, които ще ви се наложи да изпълнявате за първи път. За сметка на това вторник сряда ще бъдат подходящи дни за това спокойно да обмислите ситуацията, в която сте попаднали и да намерите най-правилното решение. Ако имате възможност нека почивката ви започне още в петък. Излезте извън града и се отдайте на пълен релакс. Каквото си помислите това и ще се случи, така че гледайте розово на света. Особено внимание обърнете на здравето си. Проблемите ви може да идват от неправилно хранене. Сега имате възможност да въведете изцяло пресни продукти в диетата си.

Водолей

Тази седмица бъдете готови за подвизи и преодоляване на препятствия. В понеделник съществува вероятност от усложняване на отношенията на работното ви място. Не започвайте спорове или изясняване на отношения, защото по този начин само ще усложните ситуацията. През втората половина на седмицата в работата ви ще се отворят нови перспективи, които не бива да изпускате. В този период е възможно да имате изключително единомислие с началниците (те ще мислят като вас, а не вие като тях). През събота и неделя няма да може да се измъкнете от отговорност и ще трябва да свършите това, което сте обещали по дома. Трудът и усилията ви ще бъдат възнаградени по-високо, отколкото сте очаквали.

Риби

 Тази седмица започва с нова задача за вас. Не хабете нито минутка време, за да започнете реализацията ѝ. Освен това не допускайте и секунда съмнение в това, че ще се справите. Що се отнася до личния ви живот – желателно е първо да мислите, а после да действате или говорите. Във вторник и сряда ще получите шанс да научите нещо ново, което ще бъде много полезно за вас, така че ако сте сред учениците или студентите, не пропускайте занятията. В петък проявете внимание към партньора ви, за да успеете да избегнете неприятни грешки. През уикенда обърнете внимание на семейството си и отидете на пикник или продължителна разходка на чист въздух.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via