5 малко известни ерогенни зони, които могат да Ви донесат повече удоволствие по време на секс

Зърната, устните, вътрешната част на бедрата си – вече добре познаваш тези ерогенни зони, области на тялото, които, когато се докоснат правилно, могат да те накарат да се почувстваш побъркващо, бодро и с много настроение за игри в спалнята.

Какво предизвиква възбудата?

Кожата тук е по-тънка от останалата част от тялото ви и има висока концентрация на нервни окончания, казва д-р Шери А. Рос. Вашият мозък също играе роля. Ако някой от предишните партньори насочи вниманието си към някоя от тях и се почувствате невероятно, умът ви се придържа към паметта и вероятно ще се чувства добре и с друг партньор.

Но тези ерогенни зони не са единствените. Всъщност, по цялото ви тяло има подобни точки за удоволствие, от които можете да се възбудите, за да възбудите и партньора си. Започнете с тези пет малко известни сладки зони.

Зад ухото

Ласките по ушите са стандартно движение в любовната игра. Следващия път, когато се замислите, обърнете внимание и на зоната зад ухото. Кожата тук е невероятно тънка и като другите области на тялото, които включват петте ви сетива, това е гореща точка на нервите. “Няма да се сетите за това малко пространство, притежаващо ерогенен потенциал, но това е място, което често не се докосва”, казва д-р Рос. Опитайте да целувате задната част на ухото или да въртите езика си покрай него и да наблюдавайте реакциите на тялото на партньора ви.

По тила

За разлика от предната част на врата ти, тила и гърба не получават много внимание; те обикновено са скрити от косата ви и остават невидими и недокоснати. Но няколко сантиметра от кожата, откъдето свършват линията на косата е едно специално място, който предизвиква възбудата, казва сексът терапевт и сексологът Джени Скайлер.

Лекият, нежен допир работи най-добре при тази ерогенна зона. Застанете зад партньора си и плъзнете пръстите си нагоре и надолу много нежно, а след това направете същото с устните си, като оставяте пътечка от целувки. Тъй като не могат да видят какво се случва или предположат какво ще направите, има елемент на изненада, който засилва всяко усещане.

ОСТАНАЛИТЕ МАЛКО ИЗВЕСТНИ ЕРОГЕННИ ЗОНИ – ТУК!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via