Замениха Мария Илиева с 16 години по-младо от нея гадже

Мария Илиева се справя чудесно като самотна майка. Това обяви самата тя по време на гостуването си в студиото на “Папараци”.

В откровено интервю певицата разкри, че в момента нейният син е единственият мъж в живота ѝ и категорично заяви, че с бащата на малкия Александър не са заедно.

Тя потвърди и слуховете, които от известно време се разпространяват в мрежата и върху страниците на таблоидите, а именно, че само тя се грижи за детето.

Въпреки приказките за евентуална сватба и появата на „годежен” пръстен през лятото, с днешна дата е абсолютно ясно, че връзката ѝ с Георги Михайлов е приключила.

„Справям се чудесно, чувствам се окрилена, че мога едновременно да работя и да бъде майка”, заяви Илиева.

Тя се появи в студиото с бебето, което се роди в началото на годината. Очевидно не се разделя с него нито за минута, защото Александър бе зад кулисите и по време на някои от концертите на своята майка, изнесени през година.

Мария Илиева коментира и скандала с изтритите от интернет песни на Атанас Колев, който е сред бившите ѝ гаджета. Тя го обвини, че е отказал договор с нейната звукозаписна компания без никаква причина и затова тя и колегите ѝпреценили, че няма нужда техен продукт (песни и клипове) на рапъра да продължават да присъстват в мрежата.

„Инвестицията ни в Колев няма как да бъде възвърната”, отсече изпълнителката.

В същото време от профила на младия татко се вижда, че той има нова любима и за това го издаде неговата майка. Тя е публикувала картинка в профила на сина си, която може да бъде видяна от всички, а не само от приятелите на Георги. Написаното върху нея гласи: „Веднъж една свекърва каза: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това означава, че съм възпитала истински мъж! А дали съм възпитала истински син ще покаже моята старост“.

Освен Михайлов в публикацията е отбелязана и неговата нова жена, която се казва Владислава. От профила ѝ във Facebook става ясно, че е набор ’93 или с 16 години по-млада от Мария Илиева, пише в. “Телеграф“.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via