Тежки болести и рак се лекуват с дестилирана газ

Лечение на тежки болести и дори рак с дестилирана газ е бил много популярен метод в миналото в много европейски държави

Лечение на тежки болести и дори рак с дестилирана газ е бил много популярен метод в миналото в много европейски държави

Методът за лечение на доста тежки болести, включително и на рак, с дестилирана газ, не е от вчера. Това е древен метод, познат още от древността, но в наши дни вече газта се пречиства и дестилира, за да бъде лечението по-малко неприятно.

Този метод се е възобновил през Първата световна война, когато лекарствата са били много малко и се е налагало по някакъв начин да се лекуват болестите. По-късно този метод за лечение на тежки болести и дори рак преминава в Германия, а по-късно и в Австрия, където го преоткрива една лекарка – д-р Паула Кернер.

Тя самата е била болна от рак на червата и преживяла истинско чудо, когато се излекувала с пиене на газ за осветление, която тя си купувала от железарските магазини. Нейния съпруг всъщност решил да опита всичко, за да я спаси и открил този древен метод за лечение с дестилирана газ.

Д-р Паула Кернер започнала да пие газ и след около два месеца била вече здрава. Тогава тя започнала да лекува в своята клиника и е избавила от много тежки болести и от рак над 2000 свои пациенти. Докторката смятала, че ако всеки човек пие по 12 дни в годината само по една чаена лъжичка дестилирана газ, то всички тежки болести като рак, левкемия и други смъртоносни заболявания никога няма да го посетят.

Според д-р Паула Кернер тя възбужда лимфните възли, като с това пречиства кръвта от вредни вещества и се получава лечебният й ефект.

В много държави по света, включително и европейски, лечението с дестилирана газ е разрешено. Там по аптеките се продава пречистена и дестилирана газ именно за лечение. В тази газ е премахната миризмата и някои други вредни и неприятни неща, но като цяло газта е запазена със всички полезни неща в нея.

Източник: lechitel.net

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via