Шефка заключи подчинените си след като подадоха сигнал срещу нея!

Голям скандал тресе общинското предприятие „Социални дейности“ във Враца, пише агенция BulNews.

Потресени и възмутени служители подават редица сигнали срещу шефката си за нередности и тормоз, като след един от тях тя ги заключила в помещение и започнала да тършува в личните им вещи.

Става въпрос за управителката на стол №2 във Враца Невелина Димитрова. По думите на служителите там, шефката им допускала груби нарушения в работата и превишавала правата си.

Въпреки редицата подадени докладни до директора на общинското предприятие „Социални дейности“ Гошо Недялков, реакция нямало. Подчинените на Димитрова вдигнали ръце от поведението ѝ и накрая решили да потърсят съдействие от общинския съвет в града.

Проблемите на служителите бяха изложени на последното заседание на местния парламент. Хората сигнализирали на съветника от групата на БСП Иван Иванов. Те описали подробно нарушенията на шефката им се подписали под думите си.

По време на заседанието така и не стана ясно какви са нарушенията от страна на Димитрова. Наша проверка обаче показа, че сигналът на персонала касае „измама в цената и количеството на стоките и услугите, предлагани от предприятието за сметка на гражданите, които са потребители на услугата“.

Служителите се оплакват и от постоянен тормоз от страна на прекия им ръководител.

По думите на потърпевшите, след последния им сигнал до Недялков, Димитрова побесняла и в края на работния им ден ги заключила в стола. Директорката, заедно със социалния работник Нели Дакова, започнали да дърпат и обиждат грубо работниците, като дори претършували чантите им.

Стигнало се дотам, че потърпевшите извикали полиция за неправомерно задържане. Проверка на униформените показала, че в багажа на служителите били само личните им вещи.

Във въпросния ден в столовата пристигнал и Гошо Недялков, който по думите на потърпевшите не защитил тях, а Димитрова и така за пореден път показал, че за управителката няма да има никакви последствия, каквото и да прави.

На сесията съветникът Иван Иванов поиска от кмета Калин Каменов да назначи проверка по случая и да вземе мерки.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via