САМО ЗА ЖЕНИ ! НАРЪЧНИК ЗА МРЪСНИЦИ

Противно на общоприетото разбиране, светът не е пълен с мръсници. Напротив, жената  мръсница е много, много рядко явление. Да сте мръсници е изкуство и за щастие, това изкуство може да се научи. Приятно ми е, аз съм вашият класен ръководител.

Бележка: Разбира се, това няма да е първото универсално писание на дадена тема, което да важи за абсолютно всяко едно човешко същество от мъжки пол, но ви гарантирам, че  97.4% от съратниците ми ще се съгласят със следните неща. Автоматично приемаме, че бенефициента на вашите ласки се раздава отдадено и прави всичко възможно, за да ви задоволи. Тук няма да става въпрос за неговите задължения, а просто ще разгледаме  какво трябва и не трябва да правите вие, за да сте незабравима.

  Долби съраунд системс

Вдигайте шум, никой не обича тихи жени. Сексът е като вариететна шоу програма. Необходими са аплодисменти. Но тъй като ще ви е трудно да ръкопляскате на задна, просто издавайте приятни звуци. Не е нужно да преувеличавате, за да ви чуват в съседния блок, но в никакъв случай не бъдете тихи.

В крайна сметка, озвучаването е основният начин той да разбере колко се забавлявате. Също така, недейте да подценявате силата на думите. Всякакви възклицания по време на секс от типа на “Чукай ме”, “Да!”,  “О, ДА”, “Не спирай!” и така нататък, вършат чудеса за егото и възбудата ни.   Мрън, мрън   Нищо не пренасочва притока на кръв от юг на север, колкото думичката “не”. Забравете я.

Друг голям убиец на сексуалното желание са постоянни възклицания от типа на “оф, чакай”, “уф, не мога така”, “мфу”, “бфу” и т.н… Няма нищо по-досадно и отблъскващо от мрънкащ човек. Запомнете, че това е работа с хора. Трябва да се усмихвате. Представете си, че сте касиерка в магазин. “Благодаря, много добре го вкарвате, ползвате ли карта Била? Заповядайте отново при нас.”

Талашит

Вие вероятно не сте част от обзавеждането на стаята, затова не е нужно да имате поведение на такова. Не се дръжте така, сякаш мъжът ви е длъжен с нещо. Длъжни сте един на друг да си доставяте удоволствие. Колкото на вас трябва да ви е хубаво, толкова и на него. Ясно е, че в цялата природа мъжкият се бори за женската, но все пак да не изкривяваме нещата прекалено, сякаш правите нещо против волята си.   И ние може да пушим цигари Кент и да ядем бонбонки тик-так!   За да се насладите истински на секса, вие трябва да се чувствате желани, харесвани и  т.н. и т.н., нали така? Точно така. Прекрасно.   Ами ние?

Колкото ние трябва да демонстрираме, че ви желаем, толкова и вие трябва да го правите. Вярно, вътре ли е – кеф, но пък е нормално човек да изпитва в пъти по-голямо удоволствие, когато и човека отсре… така де, отдолу, го споделя и го демонстрира.   Също така няма мъж, който да ви се разсърди, ако го хванете ей така от нищото за оная работа и си поискате секс. Важно е, докато се натискате или възпроизвеждате интимност на по-високо ниво, да си ползвате ръцете. Пипайте смело и на нас ни е хубаво.

Сезам, отвори се!  

Ключът към сърцата ни не е във вагината ви. Той е в устата ви. И не, не говоря свирки. Поне не изцяло. Тук тайната е в приказките. Всяка жена може да си разкрачи краката. Нещото, което ще ви отличи от останалите, са мръсните приказки. Естествено, трябва да са неща с вкус. Обръщението “Напълни таз слива с любов”, би възбудило някой аграрен фетишист, но като цяло не звучи много добре.

Най-важното нещо е да не се срамувате да говорите такива неща, тъй като, дори да не го осъзнавате, влиянието им е колосално. Има реплики, които са ужасно прости и наглед незначителни, но ние си ги помним цял живот. Няма да цитирам, за да няма конфликт на интереси и прилика с действителни лица и събития. Импровизирайте. Няма по-приятно нещо за нашите уши от мръсни думи в устата на красива жена. Има нещо ужасно възбуждащо в това жена да ти говори колко много иска да я чукаш.

  Кажете “зелеееее”!

Палавите снимки са нещо страшно секси. Но не онези от списанията, които са обработвани десетки часове с фотошоп. Не, най-секси е истинското. Именно затова всяка една жена трябва да има такива снимки. Тук най-често срещаната грешка е, че мислите, че за да си правите секси снимки, трябва да сте идеална. Напротив. Сексапилът е излъчване.

Просто акцентирайте над силните си страни, каквито и да са те. Трудно ми е да ви опиша точно как да се снимате, но пък мога да бъда арбитър на крайния резултат. Пишете ми за оценка по десетобалната система. Ако нямате такива снимки, си направете. Гарантирано той ще остане много, много, много щастлив.

Сухари

Готов съм да се обзаложа, че не сте английската кралица. В такъв случай, няма нужда да спазвате някакъв етикет или пък да се държите като дървета. Ако половинката ви започне да говори неприлични неща, не правете фасони с възмущение в стил “Ама как може такова нещо?!”. Точно обратното, трябва да ви харесва. Това че ви говори мръсотии, олицетворява сексуалното му желание към вас и това, че го възбуждате. Бъдете невъзмутима към подобни приказки.     Излезте от комфортната си зона.

За да сте специални, трябва да правите неща, които никоя друга не може. Няма абсолютно никакво значение как изглеждате, а само колко ви бива. Легендите разказват, че има много красиви жени, които са ужасни пръчки в леглото. Перверзията, мръсните приказки и фантазиите ви, са безгранични. И именно те ви правят различна. Нищо случващо се между двама души, които имат емоции помежду си, не е “курвенско”.

Това, което се случва в спалнята и което се казва на ухо, си е само ваша работа. Важното е да ви е хубаво. Не забравяйте, че за страстта се изискват двама души. Няма как сексът да е страхотен, ако само единият от двамата знае какво да прави.   И, отново, в заключение, да, сексът с постоянно мрънкаща и капризна жена, която е пластична колкото арматурно желязо и емоционална колкото тухла четворка, не е от най-великите неща на света, но и тук важи максимата – лошият секс, е ненаправеният секс.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via