fbpx

Развенчаваме митовете относно какво искат мъжете в леглото!

Толкова много се е изписало и изговорило за това какво искат и харесват мъжете в секса.

Вече сме големи хора и преди всичко трябва да сме наясно с едно – мъжете по между си, както и жените, не са еднакви. Те искат различни неща, задоволят ги различни неща и мечтаят за различен тип жена в леглото до себе си.

Но обременени от мултимедийно съдържание, което си носим дори в джоба, като че ли сме склонни да приемаме за правилни някои митове, които май се оказва, че не са точно така.

1.Мъжете се плашат, когато една жена е имала много сексуални партньори – Не, всъщност се стараят дори да не мислят за това какъв опит сте натрупали с други мъже. Истинският проблем не е броят на секс партньорите ви, а разговорите за това.

Когато казвате на един мъж, че сте научили този страхотен трик, с който сте го влудили, от друг мъж, то партньорът ви неизбежно вижда в мислите си как този мъж е с вас сега в неговото легло. Не е приятно, нали?

2.Мъжете очакват жените да бъдат сексуално активни, колкото тях – Може би или по-скоро не. Ние, жените, не се чувстваме никак специални, ако знаем, че мъжът води много жени Е, същото горе-долу се получава и с мъжете. Правилата на играта не са се променили, каквото и да си говорим.

Мъжът е привлечен от една жена, прави първата крачка, но жената е тази, която трябва да му покаже колко бързо и колко далеч може да стигне. И господата остават доста изненадани, когато още втората ни дума е „да“. Със сигурност няма да ви помисля за мръсница, ако преспите на първата среща, но неизбежно си мислят какво ви накара да се дадете така бързо.

В този момент възниква следният проблем – ако мъжът прояви интерес за дългосрочна връзка, със сигурност ще си помисли, че явно не сте така взискателна с кого си лягате. Което не е голям проблем, но при положение, че той си търси сериозна половинка, това може да го накара да продължи да търси. Както се случва и при нас.

3.Мъжете искат жени, които са сексуално свободни – Всъщност не е точно така. Мъжете искат партньор, с който си пасват сексуално. Стига да сте отворена към поне 80% от нещата, които той обича, няма да му пречи, че не изпълнявате някоя и друга негова фантазия.

Много повече би ги притеснила мисълта, че сте казали „да“, само за да се изкарате сексуално свободна и отворена към какво ли не. Последното нещо, което един мъж иска, е да ви отведе на „място“, на което не искате да бъдете.

4.Мъжете губят интерес, ако жената ги кара да чакат за секс – Реакцията по отношение на чакането много зависи от това какво си мислят, че чакат. Ако си мислят, че ни трябва време, за да ги опознаем – това ги ласкае и са склонни да поизчакат колкото ни е необходимо.

Харесва им идеята, че избираме, защото в крайна сметка сме избрали тях. В същото време обаче повечето от господата много добре усещат когато са просто размотавани. Всъщност мъжете твърдят, че всеки над 25 години поне веднъж се е хващал в капана на някоя жена, която го е водила за носа, само за да ѝ плаща сметките в ресторантите.

5.Сексът за една нощ никога не води до дългосрочно обвързване – Наясно сме, че мъжете не прекарват детството си в мечти за сватба. При тях всичко зависи от подходящото време и подходящата жена.

Ако не са готови в личен и професионален план за дългосрочно обвързване, никаква ситуация, без значение дали сте си легнали с него веднага или не, няма да ги навие на тази идея.

От друга страна обаче, ако той е готов да се обвърже, срещнали сте се и е решил, че вие сте жената, нищо в начин ви на запознанство няма да го уплаши. Има известна истина в този мит, просто защото обикновено сексът за една нощ включва и алкохол и някак химията не се усеща така истински. Но бъдете сигурни, че ако все пак сте се запознали, защото сте правили секс, това няма да го уплаши.

Източник: edna.bg

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x