fbpx

Работодател се подигра жестоко със сервитьорка!

Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател, който изплатил дължимото ѝ обезщетение с жълти стотинки.

Доскоро Теодора Бечева работела като сервитьор в ресторанта на „Дома на техниката“ във Враца. Заведението затворило, трудовите отношения били прекратени и бившият ѝ вече работодател Георги Крумов, известен в града с прякора си Жоро Саламчето, ѝ дължал обезщетение, което решил да изплати с много жълти стотинки, пише Дарик.

Как се развили нещата разказа самата Теодора в социалните мрежи:

„Дълго се чудех дали да споделя… Но накрая реших, че е крайно време някой да разкаже поне за част от подигравките, които този мил човечец поднася ежедневно на персонала си“, пише тя.

„След два месеца обещания, уговорки и отлагане господин Крумов реши да ми изплати част от полагащото ми се по закон обезщетение, на което срокът е изтекъл, с монетки от по 1 и 2 стотинки.

И, разбира се, аз, като добър човек, трябва да му вляза в положението, защото неговата кампания и фирмите му не работели добре, нямали оборот и той, видиш ли, бил разбил касичките на децата си, за да може да ми плати.

А на всичкото отгоре трябваше да слушам как децата му крещят от колата: Върнете си ни парите. Ако това не е подигравка, не знам какво е?!“, посочва още жената.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x