Топ фразите, с които може да се закопaeш

Какво мразят най- много да чуват жените ?

Ако си решил да кажеш нещо на една жена, спазването на златното правило да го премислиш първо 10 секунди би било страхотно.Защото в противен случай, от твоята уста може да излезе нещо, което да доведе една жена до израза „Добре съм“, а от там връщане назад няма. А повярвай ми, не искаш да стигаш до там.

Затова ние мислим за теб и с цел да те подготвим, сме ти приготвили някои неща и фрази, които една жена мрази да чува от един мъж.

1.Представете си по средата на неразбирателство между мъж и жена, мъжът просто да изтърси „В цикъл ли си?“. Задавайки този въпрос, общо взето намекваш, че трябва една жена да е в меко казано неприятен момент от месеца, в който се объркват хормони и настроения, за да е в несъгласие с теб.

Има ли нужда да казваме, че една жена не изпада в еуфория, чувайки този въпрос. Още повече това те представя в една ужасно лоша светлина, на неразбиращ. Така че най-добрия изход след задаването на този въпрос е… всъщност няма изход.

2.Ако си мислиш, че жената срещу теб се държи странно, не както искаш и си представяш, не ти харесва поведението ѝ или нещо от този род, в никакъв случай не ѝ казвай, че се държи налудничаво!

Защото това се равнява на „Ти си луда!“. А това в главата на една жена ехти по този начин: „Луда?! Мислиш, че съм луда?! Сега ще ти покажа какво е лудост…“ А от там нататък няма как да знаем какво може да ти се случи, защото няма нито един оцелял очевидец, който да ни разкаже.

3.Имала си тежък ден, вероятно уморителен, стресиран, напрегнат. Единственото, което искаш е да се прибереш вкъщи на топло при любимия човек, да се проснеш на леглото или в прегръдките му, той да те прегърне, милва и направи края на този ад поне малко поносим. Вместо това на входната врата той те поглежда и казва:

Изглеждаш уморена“. Не, не по този загрижен начин, който обещава внимание за теб, любов и усилия да ти помогнат и разберат. Не. Той ти казва, че изглеждаш стара, непривлекателна и общо взето, че не приличаш на нищо. Страхотно. Сега се чувстваш още по-прекрасно, нали?

4.Една жена не би влагала време и усилие да спори за нещо с някого, защитавайки себе си и позицията си, освен ако това нещо не е важно за нея. Затова един мъж би бил глупав, ако в средата на спора каже: „Не е голяма работа! Не прави от мухата слон!

Просто прибавяш сол в раната, масло в огъня и сам се закопаваш.

Отвътре на жената почва да ѝ кипи и ако все пак тя запази малко самообладание и реши да не те удуши, се приготви за наистина един голям скандал, разраснал се благодарение на това, че не зачиташ мнението ѝ и нея самата.

5.Не на последно място, разбира се е великото, неповторимо, обожавано от всички жени по целия свят: „Успокой се!“ 

След тези магически, вълшебни думички, една жена, която досега ти е викала, дразнила се е, спорила е, ядосвала ти се е, автоматически изпада в едно състояние на душевен мир, спокойствие и забравя за всичките си проблеми и а предмета на спора. Вероятно всеки мъж си мисли така. Или всъщност не мисли. Ама въобще. Все още учени работят по това какво един мъж цели, изричайки тези думи и защо го прави…

6.И ако все пак съжаляваш за нещо, изречено, в хода на спора, извини се искрено. Защото какво по-изнервящо и дразнещо от това да чуеш „Извинявай!“ от мъж, което не е искрено. Това звучи така:

„Ох, добре, ето казвам извинявай, за да ме оставиш на мира и да се върна да си правя моите неща и да забравя за тоя тъп спор, окей?

“ А жената най-вероятно ще си помисли как със същият този неискрен тон да си каже „извинявай“ като те убие.

Най-вероятно и на мъжете не им е лесно да ни слушат и да се опитват да ни разберат, но повярвай ми, ако си индивид от мъжки пол, в разгара на скандал, това е най-доброто, което можеш да направиш. Да слушаш внимателно и с говорене да се опиташ да разрешиш проблема. Нито с въртене на очи, нито с тъпи въпроси и неискрени извинения, за да ти се махне от главата.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via