Скандални оргии, наркотици и запои в затвора в Пазарджик! (Видео 18+)

След случаите на избягали затворници скандални кадри, които потвърждават тоталната анархия, която цари в затворите, са изпратени на “Господари на ефира”.

Те са от Пазарджишкия затвор и запечатват как лишени от свобода презентират богат асортимент от наркотици, вижда се и брутално сексуално насилие.

В началото на 2017 година в публичното пространство излязоха кадри, на които се вижда, че лишените от свобода изобщо не скучаят и забавленията не спират.

Година по-късно ви показваме кадри от затвора във Варна, където момчетата играят покер, правят си весели снимки и пушат трева. Оказва се, че затворниците са постоянно в интернет. Питаме се това не е ли предпоставка за пробив в сигурността?! Още по-шокиращи са кадрите от затвора в Пазарджик.

Репортерът на Господарите Боби Ваклинов се срещна с двама от затворниците, които разказаха как се вкарва дрога и какви гаври се случват. Това става въпреки надзирателите и администрацията.

Скандално е, че вместо да бъдат превъзпитани престъпниците, продължават да живеят, както навън и то на гърба на всички данъкоплатци.

Ето защо призивите за по-строги мерки и контрол са напълно основателни.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via