fbpx

Плащат по 100 бона за тестване на луксозни острови

Уебсайт, който се занимава с продажби на луксозни стоки, предложи може би най-добрата работа на света, пише в. „Телеграф“, цитирайки в. „Сън“.

Одобреният кандидат ще получава 75 000 паунда (близо 100 000 долара) годишна заплата, за да обикаля света, да тества суперяхти, частни самолети и красиви частни острови.

Работата мечта бе обявена в сайта hushhush.com. „Ние търсим изпитател на луксозни продукти, който да прави рецензии на нашите продукти, преди те да се предложат за продан“, обясняавт от фирмата.

Платформата HushHush, която вече получи прозвището „Амазон за милиони“, бе стартирана от 29-годишният британец Арън Харпин, който живее в Монако. Някои от най-скъпите продукти, които се предлагат от сайта му, са френски замък за 62 милиона паунда и суперяхта за 21 млн. „Разбира се, искаме нашите клиенти да знаят, че всеки един продукт има гаранция за качество, затова търсим изпитател“, обясни той.

По-рано Харпин разкри в интервю за „Дейли телеграф“, че е продал редица луксозни стоки чрез своя сайт, включително и яхта на въздушна възглавница за 100 000 паунда.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x