Пак задържаха Маринката, опитал да ликвидира авера си

Кримигероят Стамен Димитров, който е известен в Бургас с прозвището Маринката, е арестуван за притежание на наркотици. Екшънът се разиграл снощи около 23:25 ч. в центъра на Бургас – на ул. „Гурко”, съобщава “Флагман”.

Униформените забелязали съмнителното поведение на 35-годишния бургазлия и решили да извършат рутинна проверка. След като ги е видял обаче, Маринката панически изхвърлил на земята пликче с екстази. При обиска са намерени и иззети и други две пакетчета с наркотика.

Стамен – Маринката е вкаран зад решетките за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че криминално проявеният мъж през 2010 година влезе в затвора за брутално престъпление – опит за убийство на своя авер Людмил Димитров – Трола. Двамата приятели се скарали за доза хероин в градинката на бившия химически техникум и Маринката наръгал Трола в гърдите.

Лекарите в МБАЛ-Бургас като по чудо спасили живота му след няколко операциии. Бургаският окръжен съд му дава 8,6 години, но впоследствие приятелят му променя показанията си, за да защити Стамен.

Така Маринката излиза на свобода след 4 години, прекарани зад решетките – през 2014 г.

През 2016 г. Стамен Димитров отново влезе в ареста за 10 дни за нападение над бившата си приятелка Доротея Попова. Той е стрелял с въздушна пушка по прозореца на възлюбената си. Въпреки бруталното деяние обаче той бе освободен от ареста.

Може да харесате и