Отмъщението на комшията!

Неприятен пример за междусъседки войни посрещнал мъж от Стара Загора, чийто автомобил станал жертва на вандали при спор за паркиране.

След като спрял колата си пред блока, в който живее, шофьорът я заварил със залепени и запечатани с монтажна пяна врати, капак и багажник, пише OFFNews.

Обяснението? Паркирал на чуждо място. Поне това се разбира от оставената от злосторника бележка.

От снимките обаче не се виждат каквито и да е било обозначени паркоместа, така че най-вероятно става дума за място пред сградата, което някой просто си е набелязал като свое.

Засега собственикът, който не иска да бъде споменаван поименно, не се е захванал с премахването на пяната заради опасения, че ще навреди на Toyota-та.

Погледнато от светлата страна на нещата, колата има застраховка “Каско”, която ще покрие разноските по премахване на следите от грозния начин за решаване на несъществуващ проблем.

Жертвата на вандализма казва, че не знае кой стои зад стореното, но по пътя на логиката би трябвало да е човекът, който най-редовно паркира на същото място пред блока. Не е ясно дали е подаден сигнал до полицията, но е това е разумното решение. Ако е така, надяваме се ревнивият ползвател на същото петно асфалт и плочки да си понесе заслуженото наказание.

Източник: Offnews.bg

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via