Мобилно приложение показва скритите патрули на КАТ

Waze е безплатно приложение за навигация, което разчита на своята общност за получаване на информация за пътния трафик.

Като член на общността Waze, можете да съобщите за инциденти, полицейски капани и затворени пътища, тази информация ще бъде изпратена веднага към други потребители.

Waze показва в реално време на екраните на мобилните устройства местоположението на полицаите и катаджиите.

Мобилното навигационно приложение Waze непрекъснато получава информация за пътни произшествия, задръствания, пътните условия и други, като на базата на тази информация предлага оптимални маршрути.

Потребителите започнаха да използват Waze и за друго.

Масово се отбелязват данни за постове на пътната полиция, автомобили-радари и камери за засичане скоростта на движение. Тези данни се появяват на картата във вид на фигурка на полицай и успешно заменят краткотрайното светване с фаровете и другите подобни начини за предупреждение.

От МВР решиха да махнат знаците за мобилни камери по пътищата, но това приложение може да обезсмисли тяхното криене по храстите. Мобилните технологии се развиват и социалната общност на Waze се разраства лавинообразно.

Данните в реално време ви дават достатъчно информация за пътната обстановка и полицейските патрули, което дори може да намали и продажбите на радари за скорост.

Waze е най-голямото, основано на общност, приложение за трафик и навигация в света. Присъединете се към шофьорите в района ви, които споделят в реално време информация за пътя и трафика, за да пестите време, пари от гориво и да подобрявате ежедневното пътуване на всеки.

Може да инсталирате напълно безплатно Waze за Android или за Iphone.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x