fbpx

Какво е детето, според месеца на раждане

1 034

Знаете ли, че в известна степен месецът на раждане разкрива личността ни? Тя се формира още от детските ни години.

В следващите редове споделяме какво е характерно за децата родени в различните месеци в годината. Вижте каква личност се крие във вашите деца.

Деца, родени през януари

Тези деца са по-щастливи като възрастни, отколкото през детските си години и сякаш на старини имат по-младежки дух. На тях им е по-трудно да се забавляват. Предпочитат да прекарват времето си в писане на домашното, отколкото в игри. За да бъдат успешни в живота ще се нуждаят от вашето насърчаване. Обикновено са отговорни и следват график. Амбициозни, скромни и трудолюбиви, рядко показват емоциите си.

Деца, родени през февруари

Те са иноватори, енергични, бързо усвояват информацията. Учат се бързо от своите връстници, но ценят независимостта и могат да се покажат като непокорни. Към хората и животните проявяват щедрост, въпреки че понякога изглеждат студени и безразлични. Децата родени през февруари са романтици в по-късен етап от живота си. Обичат забавленията и са разточителни.

Деца, родени през март

Ако вашето дете е родено през третия месец от годината, то със сигурност е интуитивно, но и малко срамежливо. Друго, което вероятно сте забелязали са неговата емоционалност и творчески ум, който му помага да създава въображаеми светове. Децата родени през март са състрадателни и щедри.

ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори