Какви мръсотии да говориш в леглото?

Някои обичат да правят секс мълчейки и на тишина – казват, че това им помага да се съсредоточат върху усещанията.

А други, напротив, предпочитат да им шепнат мръсни и непристойни приказки в ухото. Може би и ти няма да откажеш да дадеш воля на фантазията си, нали мръсните разговори работят и в двете посоки – възбуждат и двамата партньори. Но малко след като пристъпиш на ход ти млъкваш, защото си нямаш и идея какво да говориш? Ще ти помогнем!

Яркият свят на dirty talk

Dirty talk – “мръсни приказки” – един от елементите на сексуалната игра, когато партньорите не правят любов на тишина, а си шепнат непристойни неща един на друг. Това може да е каквото искаш, каквото ви възбужда и двамата: от баналното „Толкова те искам” до преразказ на сериала „Изгубени” по роли. Само ако те възбужда…

Въпреки че принципът на мръсните приказки наистина е пределно прост, все пак има и правила. Нужни са, за да получават и двамата партньори удоволствие от случващото се и да не „настъпят” случайно другия по „мазола”, за който не са знаели преди това. В противен случай любовната игра бързо ще изгуби магията си.

Как да говориш

Промени си гласа. Да, не се шегуваме. Много любовници имат особен „секси” глас, с който незнайно защо те по-често си говорят сами със себе си, отколкото с партньорите си. Но обикновено този „особен” глас въобще не звучи смешно на партньора ти, а напротив. Много мъже отбелязват, че когато жената говори като от „секс по телефона”, това повдига не само самооценката им, но и още нещо… Така че направи тембъра си с една идея по-нисък и разтегляй думите като Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”.

Не забравяй, че винаги трябва да има граници. Определете с партньора ти забранени думи. Едни жени се възбуждат, когато ги наричат „нощни жрици” (в по-груб вариант, естествено), а други се стряскат от това. На някои мъже им харесва да ги командват, а други просто ги изкарва от кожата им.

За взаимно удоволствие е добре да определите кои думи можете да произнасяте, а кои – в никакъв случай.

А ето какво точно да кажеш (дойдохме си на думата)!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x