Откриха топмоделка мъртва в дома ѝ след серия странни постове в социалните мрежи

Австралийският модел Аналис Браакенсик е била открита мъртва в дома ѝ, след като през декември пуска серия от мистериозни постове в Инстаграм. От полицията съобщават, че няма подозрителни обстоятелства около смъртта ѝ, след като станало ясно, че семейството и близките ѝ се разтревожили за нея, съобщава fakti.bg, цитирайки The Sun.

Аналис е открита мъртва в апартамента си в Сидни, след като приятелите ѝ не я били виждали в продължение на няколко дни. В края на декември 45-годишната моделка пуснала серия страни постове в Инстаграм, в които обобщава събитията от „предизвикателната си година“. През април тя се разделила със съпруга си Дани Голдбърг, с когото били заедно от 16 години.

В своя снимка от средата на декември тя говори за „предизвикателствата на живота“, но била развълнувана а „новото начало“. „Време е да вдишам новото начало и да издишам старото… да идва вече 2019, казвам аз“, „Огромни благодарности на всички вас, които ме преведохте през тази година на трусове. Не мога да ви отбележа всички, но вие знаете кои сте. Обичам ви безкрайно“, пише тя.

Причината за смъртта ѝ все още не е ясна, а от полицията очакват доклада на съдебните лекари. През 2017 година моделката публично проговори за борбата си с депресията. Тя е популярна на Бонди Бийч в Сидни, където още е търсена за фотосесии по бански след близо 30 години работа в бранша.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via