fbpx

Как да те заобича още по-силно

10 начина да те заобича още по-силно.

1. Когато успяваш да го разсмееш.

Говори се, че веднъж Мерилин Монро казала: „Ако можеш да накараш една жена да се засмее, значи можеш да я накараш да направи каквото поискаш“. Същото се отнася и за мъжете. Разбира се, има жени, които и без това въртят мъжете на малкия си пръст, но пък ако в същото време е и весело, защо пък не – тъкмо ще е по-хуманно.

2. Когато заспиваш на рамото му.

Тази точка смело може да бъде включена в Топ 5 на нещата, които мъжете биха нарекли очарователни (макар момчетата да не използват тази дума).

3. Когато му върнеш суитшъра, който ти е дал през онази студена вечер, за да се стоплиш, а не го задържиш за себе си.

Този, който умее да дава, е достоен за любов.

4. Когато той се събужда до теб посред нощ, лежи, наслаждава ти се и разбира колко му е провървяло.

Той го прави много по-често, отколкото си мислиш, но след това отново заспива, а на сутринта ти се събуждаш и му се нервираш, че още дреме.

5. Когато за първи път останете през целия ден в леглото.

Защото, ако сте успели да прекарате цели 24 часа заедно и не ви е станало скучно, вие преминавате от състоянието „нещо се случва“ в това „изглежда, че сме двойка“. Може би той ще осъзнае именно тогава, че е влюбен в теб.

6. Всеки път, когато се срещате след дълга раздяла.

Това е живата истина.

7. Когато го докарваш до умопомрачителен оргазъм.

Казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му. Но ти можеш да тръгнеш и по друг път.

8. Когато си до него в момент, в който има най-много нужда от теб.

Каквото и да му се е случило: уволнили са го, любимият му отбор е загубил… Той ще ти е благодарен за подкрепата, дори ти да не си съвсем наясно какво има в случая да се преживява толкова.

9. След първия грандиозен скандал.

При повечето двойки има моменти, когато двамата трябва да решават заслужава ли са да работят върху отношенията, или да хващат в различни посоки. И често разбирането, че „да, трябва“, идва след голямото скарване.

Макар самият скандал да не е нещо приятно, разбирането, че и двамата сте готови да се борите за връзката си и се опитвате да разберете отсрещния, заздравява отношенията.

10. Всеки път, когато преживяваш от онези прекрасни дни, заради които си струва да имаш връзка.

При всички двойки това се случва различно: някои прекарват цял ден в парка, други – с часове се прегръщат на дивана, гледайки филми на ужасите. Подобни дни се пазят в ума, както снимките в албума. И такива спомени размекват сърцето му, когато той ти се нервира за нещо.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x