Как да разберем дали ни използват само за секс

Когато срещнете нов човек вълнението ви заслепява и често си мислите, че се влюбвате.

Това чувство разбира се е прекрасно, но трябва да обърнете внимание на знаците, които несъзнателно ви изпраща партньора. Те ще ви помогнат да разберете дали очакванията ви съвпадат.

Все пак много малко хора са запознати с езика на тялото и могат да скрият едва ли не очевидни неща.

Много малко хора са запознати с езика на тялото и могат да скрият едва ли не очевидни неща

1. Когато вие искате да прекарате време с него, той си намира работа или се оправдава с това, че се е разбрал с приятелите си. Когато обаче то ви потърси, очаква от вас да бъдете насреща независимо от вашият план за деня. Ако това се случва често, знайте, че този човек не държи на вас и за него сте просто сексуален обект.

2. Когато искате да излезете някъде, а той непрекъснато ви повтаря, че предпочита да остане само с вас, защото е изморен или защото иска да прекара повече време във вашата компания. Да, нормално е една двойка да има време само за себе си, но идва момент, когато става прекалено.

3. Никога не сте ходили в тях, не познавате и родителите му, но той вече си е извоювал правото да идва във вас редовно. Това е ясен знак, че този човек няма сериозни намерения към вас и предпочита да ви използва, за да задоволява нуждите си, когато му е скучно.

Следвайте ни в социалните медии