fbpx

Грешки в пускането на пералнята, които всички допускаме

4 451

Хвърляш дрехите директно в барабана, натиснаш бутона и процесът започва!

Ние всички знаем как да използваме пералните машини. Но не е толкова лесно! Не се вземат предвид някои важни точки в прането, често съкръщаваме живота на пералната машина и разваляме дрехите си. Тествайте се, може би и вие го правите?

Ти пълниш барабана до ръба

Някои умишлено отлагат пускането на пералня, опитвайки се да съберат повече неща, за да напълнят барабана до горе, опитвайки се да спестят от електричеството. Но прекомерното пълнене на машината може да работи срещу вас в дългосрочен план. От постоянни претоварвания пералнята или сушилнята се развалят по-бързо. Правилното поставяне на дрехи е необходимо, за да може те да се движят свободно в барабана по време на прането и за всяко нещо да има достатъчно вода.

Не изваждате незабавно чистите дрехи

Искате да изчакате, докато филмът свърши и след това да разтоварите пералнята? Вече можете напълно да забравите за това! В условията на влага и топлина бактериите и мухълът започват да се размножават много бързо, а на следващия ден може да се появи неприятна миризма. Ако, обаче, не можете веднага да проснете дрехите, включете режима на горещо изплакване, този път не се колебайте.

ЕТО ОЩЕ КАКВИ ГРЕШКИ ДОПУСКАМЕ ПРИ ПРАНЕТО НА ДРЕХИТЕ НИ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x