fbpx

Ето какви са наказанията на Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов

Шампионът на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов и бившият шампион в категориите лека и перо – Конър Макгрегър научиха наказанията си за ексцесиите след края на главното събитие на UFC 229 на 6-ти октомври 2018 г.

На заседание на Атлетическата комисия на щата Невада, журито наложи следните санкции на „Орела“ и „Всеизвестния“:

Хабиб Нурмагомедов получи наказание от 9 месеца със задна дата, което означава, че той ще може да се завърне в Октагона на 6-ти юли. 30-годишният дагестанец ще трябва да плати глоба в размер на половин милион долара, която ще бъде удържана от хонорара му на стойност един милиона долара. Важно е да се отбележи, че Нурмагомедов може да намали присъдата си на 6 месеца, ако участва и разпространи видео клип, който да е на тематика „Не на хулиганството и малтретирането“.

Конър Макгрегър получи наказание от 6 месеца със задна дата, което означава, че той ще може да се завърне в клетката на 6-ти април. Ирландецът ще трябва да плати глоба от 50 хиляди долара.

Също така, Абубакар Нурмагомедов и Зубаира Тухугов от щаба на Хабиб, бяха наказани с лишаване от състезателни права за една година.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x