fbpx

11 “Безвредни” фрази, които могат да изкарат бременната жена извън контрол

1 442

Бременните жени често са много раздразнителни. Хората често обвиняват хормоните и по специално гонадотропина.

Но всъщност такова нервно състояние може да се обясни не само с физиологични причини: бъдещите майки са притеснени за децата си и защото наистина разбират колко голяма е отговорността, те са под огромно напрежение. Така че всяка привидно безобидна фраза, която хората казват, може да доведе до много дълбоки проблеми.

Решихме да направим живота на бременните жени по-лесен и направихме списък с фрази, които не трябва да се използват в присъствието на бъдеща майка.

Всички видове забрани

Като цяло хората не харесват забраните и ако говорим за бременни жени, това е специален случай. Бременните жени знаят по-добре от всеки друг какво може да направят и какво не може, защото техните лекари вече са ги информирали за това. Ако не сте лекар, не давайте глупави съвети, защото можете да направите повече вреда, отколкото полза.

Напомняне, че не трябва да бъдат нервни

Сериозно? Тогава защо трябва да казвате тези думи? Бременните жени са обезпокоени, защото искат бъдещото им бебе да е здраво. Освен това те изпитват хормонален дисбаланс в телата си. Така че, ако искате да направите живота си по-лесен, просто избягвайте да казвате такива думи; те могат да направят точно обратното на това, което сте възнамерявали.

ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ, КОИТО ДА НЕ КАЗВАТЕ ПРЕД БРЕМЕННА ЖЕНА!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...