fbpx

5 знака, че той още е влюбен в бившата си

Любовта е най-търсената човешка емоция, но тя е повече от инстинкт.

Важно е да използваме интелекта и преценката си на равно със сърцето си, за да можем да вземем правилните решения. В противен случай има вероятност да станем толкова заслепени от любов, че да се окажем в едностранни и доста болезнени отношения.

Ако чувствате, че давате всичко на връзката си, но тя не се движи напред, това може да се дължи на факта, че вашият партньор е все още влюбен в бившата си. Ето кои са сигурните знаци.

1. Той все още й е ядосан

Ако човек все още е ядосан на бившата си, това е ясен червен флаг, че все още не е преживял раздялата. Неговият гняв е просто проявление на болката, която носи вътре, а всички знаем, че разликата между ярост и любов е много тънка. От друга страна, апатията и безразличието са доста добър знак!

2. Всички малки неща му напомнят за нея

Ако всички дребни неща, като дрехите и парфюма, които носите, начина, по който говорите, местата, които посещавате, му напомнят за нея, тогава той очевидно не е преживял предишната си любов. Дори да го казва с тон от сорта на “моля те, не носи този аромат повече” това пак издава чувства.

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ В НЕГО И ОСТАНАЛИТЕ ТРИ НЕЩА?

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x