4 начина да забогатеете

В наши дни финансовата стабилност е нещо изключително важно, въпреки, че често чуваме фразата “Парите на са всичко”.

На всеки е ясно обаче,че без пари няма как да се оцелее и да се води пълноценен живот. Ето защо е много важно и нашият подход към парите и отношението им към тях. Какво всичко във вселената и те са на първо място енергия.

Представяме ви 4 прости правила, които ще ви помогнат да увеличите финансовото си състояние.

Не цапайте и мачкайте парите

Отнасяйте се с уважение към тях. Не ги цапайте, сгъвайте и мачкайте и не се отнасяйте небрежно с тях, иначе те никога няма да идват при вас. Бъдете прилежни и внимателни и се старайте да ги пазите в изряден вид.

Купете си портмоне в зелен цвят

Известно е, че зеленото привлича паричните потоци. За това е препоръчително да си купите портмоне с този цвят. Носенето на зелени дрехи, паленето на зелени свещи и обзавеждането на дома в този нюанс, също би помогнало да забогатеете.

Не завиждайте на чуждото богатство

Завистта и злобата убиват и отдалечават всичко хубаво от нас. Недейте да завиждате на онези около вас, които са по-добре финансово и имат повече успехи. Така няма да бъдете щастливи и парите винаги ще ви бягат.

Мислете и се дръжте като богат човек

Дори да имате стотинки в джоба си и да не се обличате с маркови дрехи, не показвайте на света постоянно, че нямате пари и не се оплаквайте. По този начин вие ще привлечете още недоимък и нещастие. Започнете да мислите и да се държите като богат човек, който има достатъчно финанси и не се тревожи за нищо. Така със сигурност паричния поток ще бъде задействан.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via