10 секс преживявания, които всеки мъж трябва да опита!

1.  Тройка

Това безспорно е сред най-често срещаните мъжки фантазии и няма смисъл даже да се впускаме в разсъждения защо.

Въпросът е как.

За много мъже това си остава фантазия, особено за обвързаните. Не всяка жена ще се съгласи да си поканите втори чифт цици, но значи ли това, че трябва да се откажеш от идеята?

Би могъл да преживееш нещо подобно, ако убедиш приятелката си да си поканите въображаема жена в леглото. Вярно, не е същото, но ако използвате въображението си, преживяването може да е доста интересно.

Друго, което би могъл да предложиш, е да отидете заедно с приятелката ти на женски стриптийз. Не всяка жена ще се съгласи, но пък не пречи да попиташ.

2. Секс във въздуха

Тоалетните в самолетите са тесни, но това не прави идеята за секс на няколко хиляди километра височина по-малко привлекателна. Тя не е много лесна за осъществяване, а и въпросът с дискретността го има, но така или иначе рискът прави момента още по-интересен.

3. Секс за една нощ

За повечето мъже идва онзи момент в живота, в който намират жената, за която искат да се оженят и с която да градят дом и семейство.

Всичко това върви с неизбежното обещание, че повече няма да спиш с други жени, освен със своята собствена.

Затова, преди да дойде този момент, трябва да пробваш секс за една нощ. Е, не че трябва, просто е добра идея.

Сексът за една нощ е неангажиращ и спонтанен – неща, което не съществуват в постоянната връзка. Този вид преживявания карат мъжете да се чувстват по-доволни от живота, по-удовлетворени сексуално и по-самоуверени. Това важи за 80% от мъжете според проучване на университета “Дъръм” във Великобритания.

4. Да оставиш да те вържат

Общоприето е схващането, че мъжете сме тези, които по-често доминират в леглото. Само че обратното може да е също толкова вълнуващо. И по-мързеливо.

Затова следващия път, когато извадиш белезниците, не й ги слагай на нея, а й дай тя да ти ги сложи. Остави се да бъдеш завързан, с превръзка на очите и всичко останало, което ще ти позволи да я оставиш да свърши всичко, докато ти просто се наслаждаваш на момента. Това е идеалната комбинация от секси и мързеливо.

5. Секс с чужденка

Културният обмен е хубаво нещо. Сексът с жена, чийто език не разбираш, е още по-хубаво. Важно е човек да разширява хоризонтите си. А току-виж си научил и малко нови думи на нейния език.

6. Секс филмче

Всеки обича да е звезда. Даже и порнозвезда. Или може би най-вече порнозвезда. Да се снимате, докато правите секс с мацка, която си пада по подобни неща, е чудесно преживяване. Да гледате филмчето после – още по-чудесно.

7. Секс на обществено място

Рискът да те хванат, докато правиш нещо непозволено, е изключително възбуждащ. Което обяснява популярността на секса на обществено място. Само внимавайте да не ви хванат наистина – това не е толкова възбуждащо. Ако стълбището или асансьора в блока ти се струват твърде рисковани, пробвайте на терасата – това е едновременно открито и закрито място (ако не гледа към прозорците на съседите, разбира се).

8. Секс със стриптийзьорка

Може да е клише, но жените, които работят в секс индустрията, се смятат за по-разкрепостени в леглото. Да провериш дали това е вярно е преживяване, което заслужава място в този списък. Освен стриптийзьорка, тук можем да добавим порнозвезда, уебкам модел и т.н.

9. Да станеш майстор по орален секс

Това не е титла, която е подходящо да споменеш в CV-то си, но е титла, която ще ти спечели почитателки. И ще ги накара да се усъвършенстват в това да ти върнат жеста.

10. Секс с по-възрастна жена

Предимствата: тя е стабилна в емоционално отношение, знае какво иска и има повече опит в секса. И често е готова да те научи на това-онова.

Източник: vratovrazka.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via