fbpx

10 интересни момента от реалния живот на Мистър Бийн

Роуън Себастиян Аткинсън изиграва ролята на Мистър Бийн и несъмнено става царят на комедията. Ето и няколко интересни моменти за живота на големия комедиен актьор.

1. Мистър Аткинсън е роден в Англия на 6 януари 1955 година.Тони Блеър му е бил съученик в училище.

2. В юношеските си години, той е играл ролята на клоун в училище. Става тих и затворен, отколкото луд тинейджър.

3. Роуън Аткинсън е добре образован човек. Завършва Университета в Нюкасъл и Оксфорд. След като завършва магистърската си степен в Оксфордския университет, той започва да играе скечове към Драматичното дружество на университета.

4. Най-голямата му страст са колите. Първата му кола е била Morris Minor. Днес той притежава McLaren F1, Renault 5 GT Turbo, Austin Metro, Audi A8, Honda Civic Hybrid и това е само част от невероятната сбирка от автомобили на актьора.

5. Аткинсън е голям фен на Джеймс Бонд още от детството си. Филмовата му кариера започва като играе поддържаща роля, герой в „неофициалния“ филм за Джеймс Бонд „Never say never again”(1983).

6. Роуън Аткинсън страда от леко заекване през по голямата част от живота си. Той има говорен проблем с произнасянето на думи с „Б“ и за да го преодолее ги изговаря по силно от обикновено.

7. Той се жени за Сунетра Састри. Двойката има две деца от брака си, през 2014 обявиха развода си.

8. По време на първата си среща със Састри, Аткинсън не казал нищо, само учтиво отказал предложения му кетчуп.

9. Той е един от гостите на кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

10. През 2001 година, на семейна почивка по време на пътуване в Кения, пилотът на самолета припада, но Аткинсън успява да приземи самолета безопасно, съвсем сам.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x