Хороскоп за 15 октомври

Овен

Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти.

През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа.

Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Телец

От много отдавна се учите да казвате „Не”, но понякога ужасно Ви се иска да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че почти всички, които са около Вас, сега са напълно съгласни с това.
Изглежда е дошло време да предприемете решителни мерки. Опитайте се да поговорите откровено с някого. Придържайте се към неутрален тон и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква нелека работа и той успешно ще се справи с тази нелека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Голямо ще бъде днес желанието на Вашия любим човек да се хареса на Вашите роднини и близки. Дори и да има постигнати някакви резултати в дадената област, те категорично няма да я устройват. Постарайте се да насочите енергията му в мирно русло, защото иначе загубите са неизбежни.

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя любим човек и даже не от телевизора или хобито му, а от съвсем жив човек, достатъчно привлекателен и симпатичен. Затова бъдете готови, че ще Ви разтърсят силни чувства, но не особено приятни, сетли и чисти.

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват.

Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издържливост и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си.

През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви.

Бъдете сдържани и в негативните оценки – заради тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Посветете този ден в правенето на планове: на близките дни, не днешната вечер и на далечното бъдеще. Може да планирате и самото съставяне на плановете, ако искате след това всичко, което замисляте, да може да реализирате успешно. Защо тогава да не замислите повече неща? Вечерта прекратете планирането и преминете към реализация на това, което вече сте замислили, особено ако се касае за вечеря с някого.

Козирог

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас.

А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение. Ако говорим по същност, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори.

Малко отстъпвате, малко Ви отстъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от преговорите, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и затова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Има висшестояща фигура, която предизвиква у Вас неприязън? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви действа на нервите, но това ще стане само в случай, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а след това се върнете на работа с коренно променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.

Следвайте ни в социалните медии