Вижте какво трябва да знаете за Водолея

На 20 януари посрещахме Водолея с нестандартния му подход, който провокира и преобръща познатите представи. Водолеят е онзи човек, чиято идея ще бъде разбрана след години и вероятно ще промени живота на обществото. Визионерът на зодиака обикновено е отправил поглед към бъдещето – да бъдеш тук и сега е предизвикателство, а тривиалните разговори са дори наказание.

Трудно е да бъдеш разбран, когато си в света на мисълта, а планетата Уран /управител на Водолея/ понякога в свой стил те събужда в ранните часове с нови прозрения – непознати и неразбираеми за околните. С този знак са свързани IT технологиите, космонавтиката и дигиталните науки, които изискват инженерна мисъл, но и креативен подход. Именно ирационалното, понякога наричано „ексцентричност“, е онази частица, която превръща Водолея в откривател.

В продължение на останалите въздушни знаци, тук също имаме тема за комуникацията: след Близнаците и Везните се обръщаме към голямата група, която се събира в името на идеята. Приятелството и интелектуалното единство ще бъде водещо в сравнение с опустошителните страсти. Защото те са несъществени в голямата, даже твърде голяма картина на този знак. Съмишлениците и колективното развитие са лайтмотив за епохата на Водолея, в която навлизаме. Структурите – такива, каквито ги познаваме, се променят, за да освободят място за нови модели.

Към промяна на заложените програми ни води и новолунието във Водолей, което ще се състои на 24 януари в 23:00ч. След знаков съвпад на Сатурн и Плутон е време да продължим смело напред и да помислим как бихме желали да развием умението да бъдем различни и да се гордеем със своята уникалност. Периодът на новолуние е подходящ за оформяне на идеи, мечти и желания. Добре е да работим по задвижването им няколко дни след като Луната е станала видима.

Свържете се с духа на Водолея и помислете дали не е време да стартирате новаторски проект или представите да смело нетрадиционна идея. Нека не забравяме, че този знак е свързан с големите групи и приятелството – помислете с кого бихте искали да се срещате по-често и кои са близките хора, с които се свързвате чрез значими занимания. А защо не и да се запишете на нов курс? Бъдете креативни, доверете се на смелите си идеи и им позволете да ви изведат на ново ниво.

Следвайте ни в социалните медии