Приеха оставката на Сидеров, ето какво каза той

Парламентът прие оставката на Волен Сидеров като народен представител.

Гласуваха 166 народни представители – 149 бяха “за”, 9 “против”, а 8 се въздържаха. Припомняме, че лидерът на “Атака” депозира оставката си във връзка с участието си на местните избори.

“Павлова напуска, за да отиде на добре платена банкерска работа. Аз напускам, защото дадох дума и си я спазвам. Жалко и много безпомощно е ръководството на парламента, за да не ми дадат възможност да изкажа причините за напускането си. Безпрецедентно е, че Емил Христов не ми даде думата. Това остава за сметка на НС”, заяви Сидеров пред журналисти след приетата му оставка.

“Поканих моя опонент тогава Ангел Джамбазки, да постъпи като мен и да подаде оставка като евродепутат. Той не го направи, а с това доказа, че няма чувство за чест. Той измами избирателите. Това е той, но повече няма да го коментирам”, коментира още той.

“Този парламент има антибългарска дейност. Това стана при гласуването за самолетите за 2 милиарда лева. Първата страна, която приема да плати сделка за нещо, което още не е произведено”, допълни лидерът на “Атака”.

“Партия “Атака” има по-добро постижение от ГЕРБ в Столичния общински съвет. 2015 имахме двама общински съветници, сега положението е същото. ГЕРБ имаха 30, а сега имат 27″, заяви Сидеров.

“Ще има дела срещу Маринов, Каракачанов и полицията, за случката в ЦИК. Ще водя дела срещу преките виновни и МВР за материални щети. Нямаше смисъл да не допускат мен като кандидат-кмет, а застъпниците на партията да ги. Въпреки подправяне на протоколите, пак не успяха да бутнат “Атака”. ВМРО участва е това. Да не подценяваме и гласовете на гей-общността, която застана зад Джамбазки”, смята лидерът на “Атака”.

“Има договаряне между Фандъкова и Манолова. Мая Манолова щеше да направи листа, ако искаше да направи промяна в София”, каза още той.

“Питайте ГЕРБ дали сме още коалиционни партньори”, отговори Сидеров на журналистически въпрос.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via