Заклета веганка, която от 10 години не е вкусвала месо, опита бургер и след това стана месарка! (Снимки)

Заклета веганка, която от 10 години не е вкусвала месо, прояла отново сочна мръвка, след като забременяла с третото си дете. 49-годишната Тами Джонас дори си започнала собствен бизнес като месарка.

Жената станала вегетарианец като по-млада, след като прочела популярната книга на Питър Сингър “Движението за освобождение на животните”. Тя започнала вегетарианска диета, но след десет години, когато забременяла за трети път, всичко се променило.

“Преди това бях бременна два пъти, но третия път беше различно и получих опасна анемия”, споделя Тами пред Daily Mail.

Един ден тя се изкушила и хапнала бургер на работа. Скоро след това започнала да яде свинско и пилешко. Жената споделя, че се е почувствала фантастично, когато опитала отново говеждо и агнешко месо.

„Чувствах се по-здрава, защото давах на тялото си необходимото“, признава бившата вече веганка. Тами Джонсън идвала от семейство на земеделски производители в Орегон, САЩ, а след това емигрирала в Австралия. Затова жената решила да създаде собствена ферма и да продава качествено месо.

Г-жа Джонас и съпругът ѝ Стюарт вече имат собствена ферма за прасета и говеда и предлагат качествено месо без химикали и консерванти.

“Някои хора ще ме критикуват, че убийството на животни е лошо, но аз вярвам, че убиването на животни за консумация не е неетично”, коментира още Тами Джонсън.

Източник: gospodari.com

Следвайте ни в социалните медии