fbpx

Зодиите, които в никакъв случай не трябва да живеят заедно

Решението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във всяка връзка, затова към нея трябва да се подходи отговорно.

Но когато става дума за зодии, всеки знак си има своите навици и особености, които не може да промени. Когато две коренно различни (или пък толкова еднакви) зодии се съберат да живеят на едно място, се получава взривоопасна комбинация, която трябва да бъде избегната на всяка цена!

Ето кои са двойките, които просто не бива да живеят заедно:

1. Близнаци и Дева: Не могат да се разберат

И двете зодии са управлявани от Меркурий, а обикновено знаците, управлявани от една и съща планета, неудържимо се привличат. В този случай обаче съвместният живот се оказва трудна задача. Близнаците са силни на думи и обичат да говорят за плановете си, много от които изобщо не възнамеряват да изпълнят, Девите пък са хора на действието и празните приказки на Близнаците страшно ги изнервят. Ако Близнаците не започнат да държат на думата си, Девата съвсем скоро ще ги зареже, защото тя няма време за глупости.

2. Лъв и Скорпион: Конфликт на интереси

Това са две много страстни зодии, между които има страхотна химия, но в същото време и двата знака са много решителни и инатливи, което ще доведе до много разгорещени спорове. От друга страна, Лъвът обича комплиментите и да е в светлината на прожекторите, което Скорпионът намира за проява на егоцентризъм и мания за величие. Лъвът пък ще се ядосва на Скорпиона, че не е достатъчно нежен, грижовен и романтичен, и много скоро ще иска да си тръгне, защото се смята за недооценен от половинката си.

3. Козирог и Овен: Борба за надмощие

Козирогът и Овенът се привличат, защото това са най-амбициозните знаци от зодиака, но всъщност са доста различни. Овенът често взима импулсивни решения, а Козирогът е винаги хладен, премерен и спокоен, затова възприема такива прояви като чиста безотговорност. Козирогът има нужда от сигурност и ред, а Овенът си е леко разхвърлян и хаотичен. Освен това и във финансово отношение не могат да се разберат – Козирогът е пестелив, а Овенът харчи парите си веднага щом ги получи. И още нещо – Овенът е доста страстен и емоционален знак, пък Козирогът не е много по показването на чувства.

ЕТО КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ НЕСЪВМЕСТИМИ ДВОЙКИ ЗА СЪЖИТЕЛСТВО!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x