fbpx

Животът на Маги Халваджиян виси на косъм, заради зверският темп, на който работи от години

4 921

Досега той не е признавал, че има здравословни проблеми, но иначе често прави намеци, че работи на повече от пълни обороти.

Доскоро ги правеше и в „Като две капки вода“. Маги не крие, че от ставането си сутрин до лягането вечер ангажиментите му буквално валят един след друг. Той до такава степен не се спира, че често хапва на крак, а понякога дори забравя да се храни, пише „Шоу“.

Преди години заради този темп за малко да се разболее.

Позволил си малко по-дълга почивка от страх да не би да задълбочи проблема на Малдивите.

Самият той сподели, че животът му е висял буквално на косъм заради стреса.  Това се случва когато синът му Бедрос бил още малък. Изведнъж Маги започнал да усеща странно мравучкане по тялото си и огромна слабост. Не отишъл веднага на лекар обаче, а сам си поставилдиагнозата множествена склероза.

„Имах чувството, че умирам. Предадох се, преди да установя дали това наистина е така, или не. Не знам какво бях чел или гледал, но си внуших, че имам тази болест и не ми остава много време.Побърквах се от ужас, че Кремена и синът ми ще останат сами и стигнах дотам, че в един момент не можех да ходя, крайниците ми отказваха“, разказва той.

Кремена го спасява от клопката на внушението му, заставяйки го да отиде на скенер и да си направи пълни изследвания. След като го замъкнала в болницата и направили всичко необходимо, се оказало, че Маги е здрав като бик, но наистина не може да се движи и да ходи нормално. Заради внушението  си. Щом чул, че е здрав, веднага скочил от леглото в клиниката и хуква като малко дете след месеци в заблуда.

„Споделям тази част от живота си, за да знаят хората до какви беди може да ни доведе собствената ни психика. Всичко зависи от нея“, категоричен е продуцентът.

Сега си позволява да почива по-често, тъй като е осъзнал, че с предишния си темп върви с бързи крачки към смъртта.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...