fbpx

Бившата охрана на Джони Деп го съдят

Една от най-големите звезди в Холивуд Джони Деп ще бъде съден, след като бившите му бодигардове Юджийн Ареола и Мигел Санчес заведоха иск срещу него за неизплатени възнаграждения, неприемливо отношение и ред други обвинения.

Бившите охранители на звездата обвиняват Деп, че ги е принуждавал да шофират автомобил, пълен със забранени субстанции, пише „Монитор“, цитирайки британският вестник The Sun.

Деп наел двамата охранители чрез фирма, но през 2016 г. прекратил отношения с компанията и ги поканил да работят само за него.

През последните две години обаче двамата „били поставяни в ситуации надвишаващи възможностите и трудовата характеристика на бодигард“. В задълженията им влизало дори „да пазят Деп от самия него и пороците му, докато е на публични места“.

Според иска тези условия на труд са им довели до „вреди, причинени от стрес“. За две години не са получили нито цент за допълнителните часове работа, както и не им е позволявано да ядат и да си почиват докато са на смяна.

Част от обвиненията са насочени към Леонард Деймиън, началникът на личната охрана на Джони Деп, който е бил техен пряк ръководител.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x