fbpx

Женски хороскоп за февруари

Месецът ще премине под влиянието на Венера и Сатурн.

Планетите ще бъдат в благоприятно разположение, затова е важно да се възползваме от вибрациите им.

Жената Овен

Влиянието на Марс може да създаде известни проблеми на представителките на зодията. Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни в делата и взаимоотношенията. До 14 февруари е важно да не се поддавате на емоциите и те да ръководят решенията ви. Отдайте се на занимания, които ще ви поддържат жизнени и в добро настроение. Пасивността и зависимостта от емоциите може да попречат на плановете ви.

Жена Телец

Февруари ще премине под влиянието на Венера и няма да е най-подходящото време за себереализация. През новия месец може да бъдете изправени пред страхове и бариери. Звездите ви съветват да действате по рутинните си задължения, да изчистите дълговете, за да подготвите почвата за бъдещи победи. Февруари е месецът на фината енергийна настройка и жените Телци ще могат да повишат своята интуиция. Доверието в себе си ще ви помогне да не попадате в униние и да се възползвате максимално от възможностите на периода.

Жената Близнаци

За жените, родени под знака на Близнаци, февруари ще бъде важен месец. Влиянието на Сатурн в Козирог ще ви помогне да погледнете на познатите неща от нов ъгъл. По време на такива периоди често става очевидно, че най-добрият кандидат за любовна половинка е бил в обкръжението ни или че някаква страст може да ни донесе приходи. Всички тайни през февруари ще лежат на повърхността. Чудесен месец за онези дами, чиято работа е свързана с творчество.

ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП – ТУК!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x