Жена се нахвърли с юмруци на майка с бебе (Видео18+)

Руски полицаи разследват потресаващ инцидент, който се е случил още на 19 февруари на една от улиците на град Екатеринбург.

Шофьорка на червеното Daewoo Matiz се нахвърлила с юмруци на жена с количка, след като младата майка я упрекнала в неакуратно шофиране. През цялото време, докато шофьорката налага майката, бебето в количката е насред улицата, на която постепенно спират много автомобили.

Преминаващите случайно шофьори и пешеходци направили опит да разтърват двете жени и за секунди това наистина се случва, когато майката рита леко по гумата на колата, и тогава става страшно! Шофьорката на малката кола слиза от колата и започва с отмерени удари да бие майката.

След ударите младата жена решила да фотографира побойницата и застанала пред колата. След което шофьорката рязко натиснала педала и през изумените погледи на всички присъстващи “качила” майката на капака на автомобила си и започнала да я бута напред.

Майката, разхождаща се с бебето си, е получила множество наранявания и сътресение на мозъка. Тя е готова да си търси правата в съда…

Вижте това наистина потресаващо ВИДЕО:

Следвайте ни в социалните медии