fbpx

Явно може: Баща шмърка пред 10-годишното си дете!

Полицията дошла в кафене в "Надежда" и си отишла

26 674

Баща взема наркотици пред 10-годишното си дете в столично заведение. Скандалният случай е от неделя през нощта, а действието се развива в кафе „Какаду“ в квартал „Надежда“.

Детето е останало на купона до 7 ч. сутринта, а полицията не реагирала, разказват очевидци. От снимки се вижда, че заведението е пълно, а бащата шмърка пред всички, включително и пред детето си.

„Чух как детето се оплакваше, че иска да си ходи. Плачеше и молеше баща си да си тръгнат, а той се обърна и му каза, че трябва да е мъж, че всеки мъж би устоял до сутринта, и че ще пие, ще шмърка заедно с него, докато той не прецени да си тръгнат“, разказва свидетел пред bTV. По думите му бащата заплашил детето, че ще му счупи ръцете.

След сигнал до 112, на място идва патрул от Второ РПУ. Те поговорили с мъжа, изкарали го отвън заедно с детето, но след няколко минути си тръгнали. Бащата се върнал вътре и започнал демонстративно да взема наркотици отново, разказа очевидецът.

На второто позвъняване на тел. 112 не се отзовава никой. Оказа се, че партито продължава и днес, само че при закрити врати.

От полицията обясниха, че са получили само един сигнал, при това не за наркотици, а за дете в нощно заведение. Оказва се, че законът не забранява това.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори