Търновка разряза тестисите на мъжа си в пристъп на ревност

В изблик на ярост тя първоначално захапала ръката на благоверния си, след което като с гилотина посегнала към мъжкото му достойнство и с маникюр раздрала по средата перинеума и скротума

Жена разряза с маникюра си топките на собствения си мъж след лют семеен скандал.

В изблик на ярост тя първоначално захапала ръката на благоверния си, след което като с гилотина посегнала към мъжкото му достойнство и с маникюр раздрала по средата перинеума и скротума.

„Това е много рядък случай, явно са употребили солидно количество алкохол. Става дума и за болезнена ревност. За щастие, колегите са успели да зашият тестисите навреме и да спасят човека, защото буквално са били изскочили навън. Всички бяхме много изненадани от ситуацията, която е меко казано необичайна. Но това е животът… реагираме на всякакви случаи“, коментира за в. „Борба“ шефът на Втора хирургия д-р Николен Стойнов.

От лечебницата се въздържат да назоват имената на пациента, за да запазят авторитета му, но разкриват, че става дума за великотърновци на около 40 г. Според запознати двамата имали чести спречквания заради предполагаеми изневери на мъжа.

Във фаталния ден двамата седнали като нормално семейство да вечерят и се почерпили, след което съпругата започнала да иска обяснения от половинката си по различни поводи. Стигнало се до спречкване и бой между двамата, а разярената жена скочила да го хапе, след което му раздрала топките.

Само своевременната намеса на медиците, повикани по спешност, е спасила мъжа.

Очевидци разкриват, че след направената операция ревнивата съпруга прекарала няколко дни край леглото на увредения си спътник в живота, само за да се увери, че някоя загрижена обожателка няма да го посети.

Източник: БорБа

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via