Вижте защо Елен Колева отмени сватбата си!

Известната актриса Елен Колева е решила да стане бизнес дама. Красавицата съвсем е зарязала актьорското майсторство и е взела решение да стартира свой бизнес.

Тя е от скоро е лудо влюбена в заможен евреин на име Марсел и е сметнала за нужно както доста други светски дами, да започне сама да се издържа.

Тя е нейния избраник са се спрели на бизнес с много модерните напоследък здравословни плодови бонбони. Те са на почти сред манекенките, веганите и вегетарианците.

Елен сама прави реклама на продуктите си и споделя, че е почитател на здравословния начин на живот.

Нейният нов интересен бизнес е финанциран от половинката й, който е много добре финансово и идва от богат род. Също като нея, и той е силно вярващ в Бог и мисли, че той ги е събрал. Красавецът наистина е завъртял главата на родната актриса.

Двамата имали големи планове за брак, но след това го отложили заради новия бизнес. Те не са се отказали от идеята да са съпрузи, но ще изчакат още една година.

За доста време, Елен се беше покрила от хорските погледи и медиите и дори беше изтрила фейсбук акаунта си. Както се знае тя имаше изключително скандални връзки със Сашо Майонезата и писателя Калин Терзийски, но сега е решила да изчисти името си напълно.

 

Следвайте ни в социалните медии