fbpx

В очакване на Viking Free Fight

Броени дни остават до най-зрелищния ММА турнир в морската столица Варна. Той ще се проведе в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта в събота, 26 август от 19,30 часа.

Събитието се организира от Викинг Инс и други доказани професионалисти в организирането на големи спортни и шоу събития.

Дузина са интересните сблъсъци в турнира. Непобеждавания до сега Виктор Димитров с 7 победи до момента и три пъти републикански шапион по ММА ще застане срещу не по-малко добрият бразилец Елисон „Baiano“ Гонкалвес в категория 93 кг.

Две срещи ще има в категория 61 кг – Октай Ариф, който е два пъти балкански и републикански шампион по ММА ще се изправи срещу Георги Ангелов. Христо Христов, също балкански шампион в дисциплината ще застане срещу дебютанта Йордан Златев.

Шампиона по ММА и носител на черен пояс по карате Александър Евстатиев ще се сърeвновава срещу Мартин Петков, който е с две победи и една загуба до момента в категория 70 кг. Интересна и непредсказуема ще бъде и срещата на петкратния победител Атанас Гайдарджиев (Наката) срещу Пламен Бъчваров, който е 7 победи и 2 загуби до момента.

В клетката на Viking Free Fight ще се качат и Ясен Добрев, Денислав Сурчев, Хайко Сахакян, Петър Кръстев, Николай (Чирпанския), Йордан Борисов, Драгомир Йорданов, Цветелин Гергинов и други отлични бойци. Официалния кантар ще се проведе на 25.08 от 19 часа на последния етаж в „Гранд мол“. Специално за събитието е поканен един от най-добрите фоклорни изпълнители в България – Николай Славеев, който ще дойде с неговия бенд и фолклорна формация „Пловдивъ“. Водещ на събитието ще бъде популярния спортен журналист и шоумен Димитър Увалиев.

Билетите за събитието са само 14 лв, а всеки закупил билет влизайки в залата ще полуи подарък от ораганизаторите ваучер на стойност 20 лв от специализираните магазини за спортна екипировка Sport Depo.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x