fbpx

Трима младежи катастофираха след гонка с полицията

1 074

Трима младежи бяха ранени при катастрофа след опит за бягство от полицията в Разград. Преди инцидента те безчинствали в град Лозница, съобщават от МВР.

Прекрачването на закона започнало в град Лозница, където момчетата до късно били гости на заведение. След като излезли, те се насочили към центъра на града.

„Първоначалният сигнал е за трима младежи, които трошат коли – страничните огледала и стъкла на автомобили, паркирани по главната улица на град Лозница”, обясни говорителят на ОДМВР-Разград Илияна Георгиева.

Видео:

Полицаите не установили на място извършителите, но ги открили в съседното село Ловско. Полицаите направили сигнал на колата да спре. Първоначално 19- годишният водач намалил скоростта, но след това – подал газ, ускорил и изгубил контрол върху автомобила. Така колата се ударила в това дърво.

Пристигналите екипи установили, че момчетата са в безсъзнание. Били откарани в тежко състояние в разградската болница. Двама от тях – в кома.

„Тримата постараели от катастрофата са в стабилно състояние, контактни, адекватни. Остават в реанимация за наблюдение, поради все още съществуващата опасност за живота им”, обясни д-р Зорка Панова, дежурен лекар ОАИЛ.

Трите момчета са без криминални прояви и регистрации до момента, а по случая се води досъдебно производство.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...