Топла вана, банани и други приятни начини да се излекува разстроен стомах без лекарства

Разстройването на стомаха е нещо, което всеки от нас многократно е срещал.

Симптомите на това заболяване включват болки в корема, подуване на корема, гадене и киселини. Това състояние може да възникне, когато преяждате или консумирате определени храни, които съдържат големи количества мазнини. В някои случаи, нарушението може да бъде причинено от някои здравословни проблеми, както и от тежък стрес.

Искаме да ви кажем някои приятни начини, които ще помогнат да се справите с този неприятен проблем, без да използвате фармацевтични лекарства.

Пийте повече вода и специални напитки.

Пиенето на достатъчно чиста питейна вода ще ви помогне да се справите с храносмилането. Основното правило е, че определено трябва да пиете водата на малки глътки, тъй като ако премете големи глътки, можете да влошите проблема. Водата ще ви помогне да изчистите стомаха.

Опитайте да добавите настърган корен от джинджифил или листа от мента към чай, за да намалите подуването на корема и да се отървете от гаденето.

Отварата от бял равнец намалява нивото на токсините в тялото, подобрява имунитета, а също така спомага за намаляване на киселинността на стомашния сок.

ЕТО ОЩЕ ПРИЯТНИ МЕТОДИ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА РАЗСТРОЕНИЯ СТОМАХ!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via