Търсят болница за Стайко Стайков

Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миньо Стайков, е в лошо здравословно състояние. Търси се болница, в която да го приемат. Това твърди адвокатът му, цитиран от Нова телевизия.

Вчера Специализираният съд наложи мярка “домашен арест” на Стайко Стайков. Причината за решението на съда е “да се запази неговият живот и здраве”.

Преди това прокуратурата иска да бъде назначена нова петорна съдебно-медицинска експертиза, касаеща здравословно състояние на обвиняемия Стайко.

Стайков се сдоби с ново обвинение за данъчни престъпления за близо половин милион лева.

След близо 5 месеца издирване Стайко Стайков изненадващо се появи – той потърси помощ в УМБАЛСМ “Пирогов” с контузии по главата и тялото.

Той призна, че е бил станал жертва на отвличане. Малко след това Стайков беше преместен в МВР болница, където е под охрана.

Вчера той влезе във фокуса на медиите, защото охранители на Стайкови опитали да влязат в болницата и да го пазят, вместо полицаите.

Адвокатът на Стайков коментира защо клиентът му не се е предал на органите на реда, след като е бил обявен за издирване. По думите му той не се е чувствал добре и е изпитвал страх за живота си.

От МВР заявиха, че няма данни Стайко да е напускал страната.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x