fbpx

Стой далеч от тези 6 типа мъже

Няма да го увъртаме. Каквото и да си говорим и мъдруваме, публично или под сурдинка, жените си падат по високи, стройни, снажни и напети, самоуверени мъже.

Без много-много да го мислят, подмамени от външния им вид, от силното им харизматично излъчване, те лесно попадат в капана на техния чар. Но не за дълго. Не минава много време и нежните наивници бързо разбират, че мъжът, в чийто плен са попаднали с лекота, всъщност изобщо не е за тях.

А причината е ясна – той просто е представител на една от онези категории, от които най-чистосърдечно и добронамерено ви препоръчваме да стоите надалеч:

Клюкарът

Той е от онези господа, които обичат в най-подробни детайли да се хвалят пред приятелите си и описателно да им илюстрират всяка пикантна стъпка от любовния акт. Така че, мили дами, внимавайте. Ще го разпознаете по това, че е цапнат в устата и много обича да се вре в чуждите работи.

Колекционерът

Спор няма! Мъжете, които се хвалят с броя жени, с които са правели секс, са откровени бройкаджии и колекционери. Ако усетите или чуете от неговата или нечия друга уста някои не особено приятни за вас подробности около неговия интимен живот, бягайте от този мъж надалеч. Вероятността и вие да се окажете едно от имената в дългия му списък със сексуални завоевания, е доста голяма.

ЕТО КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ 4 ТИПА МЪЖЕ, ОТ КОИТО ДА СЕ ПАЗИШ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x