Стари чанти от ефира бутат щерките си за наследници

Застаряващи тв водещи усилено подготвят собствените си щерки за наследници в професията. По всичко личи, че новата реколта досадници от малкия екран няма да е по-различна от настоящата, след като знайни и незнайни тийнейджърки вече се гласят да изгреят на тв небосклона.

Майките с отдавна утвърдена кариера имат главна роля в подготовката на девойките, които след някоя и друга година ще са напълно готови да се настанят на местата им в тв студиа и снимачни площадки.

Родителките още от сега подготвят почвата, тикайки наследничките си по светски събития и фотосесии за лъскави женски списания. Потвърждение на това беше намерено в списание „Ева”. Текстът, посветен на известните майки и техните щерки е толкова захаросан, че читателките направо трябва да се пазят от диабет.

Материалът от преди няколко месеца беше посветен на Гала и наследничката й Мари, Ива Екимова и Дара, Силвия Лулчева и Елица.  Към плеядата екранни знаменитости за „цвят” бяха прибавени Глория и щерка й Симона, макар че ветеранката на фолка бута отрочето си в музикалните среди още от предучилищна възраст.

Не е бива да се забравя факта, че Ива Екимова също е сред най-самоотвержените майки в редиците на „кокошарника”. Блондинката пробутва своето „пиленце” при всяка удобна възможност и напористо се стреми да я вкара в редиците на шоубизнеса, използвайки оправданието, че Дара е сираче от малка и няма кой друг да й помага.

Досега единствено Силвия Лулчева държеше своята наследница в сянка, но след фотосесията стана ясно, че актрисата е решила да въведе 15-годишната тийнейджърка в средите на „елита”, утъпквайки пътеката към славни телевизионни изяви.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via