Среднощен екшън пред дискотека в “Слънчев бряг”

Мутренски сблъсъци за територия между Божо Кравата и Иван Терзийски

Среднощен екшън в туристическия комплекс “Слънчев бряг”. Късно вчера (8 август) специализирани полицейски части на ОД на МВР, бронирани машини на жандармерията и униформени полицаи с патрулни коли от РУП – Слънчев бряг блокираха временно района между ресторант “4 you”, където миналата година на 8 юни се разигра престрелката между Митьо Очите и Божо Кравата, дискотека “Викинг” и дискотека “Оксиджен”.

Около 21:00 часа се е разиграла ръкопашна схватка между приближени на Божидар Кузманов – Кравата и такива на Иван Терзийски. Към 00:45 часа властите са успели да овладеят ситуацията. “Флагман” предава, че напрежението е ескалирало още ден по-рано в дискотека “Оксиджен”, когато пред погледите на многобройните слисани туристи Терзийски нахлул с десет души охрана и обявил, че е “единственият, на когото трябва да се отчитат”, разказва служител от персонала на нощното заведение.

Управителят на “Оксиджен” Даниел Петков пък отрече да е имало каквито и да били ексцесии в дискотеката му.

Божо Кравата и Терзийски са близки един до друг – Кузманов е кръстник на първото дете на Терзийски. И двамата участваха миналата година в престрелката в ресторант “4 you”, когато там нахлу Димитър Желязков Очите, за да се саморазправя с конкурентната група.

Източник: fakti.bg

Може да харесате и