Спор за наргиле завърши със смърт

15-годишно момче погуби своя позната, заради скандал къде да пушат

11-годишното момиче от Бургас, което бе намушкано от свой приятел на 15 години е намерило смъртта си заради нелеп скандал – къде двамата тийнейджъри да пушат наргиле, разкри на брифинг току що шефът на полицията старши комисар Калоян Калоянов, предаде 24 часа.

Той уточни, че 15-годишният извършител е бил задържан рано тази сутрин, като всеки момент ще му бъде повдигнато обвинение за убийство по член 116.

Зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова, допълни, че за това престъпление законът предвижда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или такъв без право на замяна. В конкретния случай обаче, тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Тийнейджърът и жертвата му се запознали преди няколко седмици в социалните мрежи. Те си разменили телефоните и осъществили контакт на живо. Момчето не е криминално проявено, уточниха от полицията. От там потвърдиха, че 11-годишното момиче е убито с нож, като е нанесен само един удар в областта на шията.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via