Снимките на тази възрастна влюбена двойка буквално взривиха мрежата (Снимки)

Всяка жена си мечтае да се омъжи за човек, който ще я обича цял живот и няма да й позволи да страда. Само по този начин всички приказки за щастливия семеен живот могат да се превърнат в реалност.

Историята на тази възрастна двойка от Китай е доказателство за тази истина, защото те са заедно повече от 80 години! Сонг Цинглин и жена му Сун Лиши са щастливо женени от много десетилетия, а любовта им кара всички да позеленяват от завист. Имат шест деца, пет внуци и четири правнуци.

 

Мъжът, който вече е надхвърлил 100-годишна възраст, обича да се разхожда със съпругата си, здраво стискайки ръката й в своята. Въпреки че и двамата са много възрастни и едвам ходят, не пропускат и ден, в който да не излязат заедно навън.

Когато се оженили, Сонг бил много беден. Той нямал пари за красива сватбена церемония и хубави снимки за спомен. Празничната трапеза на младоженците също била много бедна и на нея имало само три зеленчукови блюда.

Бедността не попречила на Сонг и любимата му да живеят дълго и щастливо в разбирателство и любов.

След като децата им пораснали, на 80-ата годишнина от сватбата им, китаецът решил, че е дошло време да подари на съпругата си приказното усещане най-накрая да се види в красива булчинска рокля.

Местните узнали за плановете му и решили да му помогнат да ги превърне в реалност.

А когато Цинглин видял любимата, облечена в бяло, направо загубил ума и дума.

Възрастният мъж не можел да скрие сълзите си от щастие.

“След толкова много години… Аз съм й много задължен… Независимо че минаха толкова много години, че на лицето й има толкова много бръчки, а косите й са толкова побелели, аз ще продължавам да я държа за ръка и ще вървим заедно до края на живота си!”, казал с приглушен глас развълнуваният старец.

Снимките на влюбените старци буквално взривиха мрежата. Интернет потребителите не спират да се възхищават от любовта им и да им желаят много здраве и дълголетие.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via