Снахата на Маги Халваджиян заголи дупе (Снимки)

Влудяваща, пленителна, сексапилна и гореща.

Всички тези епитети много точно описват снахата на Маги Халваджиян – Александра Енева. Чаровната хореографка и пловинка на Бебо Халваджиян не спира да показва изваяните си форми по горещите плажове на Малдивите.

След като преди дни, блондинката показа кадър на сочното си барабанче край басейна, то сега тя реши да се пусне точно като от “Спасители на плажа”.

Алекс е с червено-оранжев цял бански, който палаво е вдигнала нагоре, за да покаже по-голяма част от загорелите си задни части. Личи си, че красавицата е направила шоколадов тен по разликата от монокините, с които явно се е пекла досега.

На друга снимка от ваканцията тя отново е в гръб и с цял бански, а краката ѝ изглеждат безкрайно дълги. На фотоса си личи, че Алекс е тръгнала да се гмурка, защото държи плавници и очила. “Търсенето на Немо”, кратко е коментирала снимката тя.

На почивката тя е както със сина си и мъжа си Бебо, така и с родителите му – Маги Халваджиян и Кремена. Продуцентът явно е решил да се отпочине добре преди стартирането на новия сезон на “Като две капки вода” и комедийния сериал “Полицаите от края на града”.

Арменецът пусна кадър от красив плаж на Малдивите, докато явно събира витамин Д. Преди това пък бе качил селфи от самолета, на което се вижда, че всички заедно тръгват към екзотичната дестинация.

Следвайте ни в социалните медии